Smukke spejle skaber nyt liv

Jeg er i øjeblikket lidt optaget af spejle, i det visuelle udtryk, det pågældende formsprog, som spejlet præsenteres i, har fanget min interesse. Det spænder fra de skårede, grafiske former med de rå kanter til de mere asymetriske med afsæt i 50’erne. Der er mange skønne udgaver i øjeblikket, og jeg nyder hvordan spejlet kan få lov at flytte ind i alle rum af hjemmet, som kunst på væggen og skabe nyt liv og forandring.

Jeg har her fundet et par udgaver, som jeg godt kunne nyde på mine vægge, både på badeværelset og i stuen.

du-ego-mirror-small-p

 

Ego mirror fra Design by Us, kan købes her

IMG_6769IMG_6780

Messing spejle fra The Apartment, kan købes her

Skærmbillede 2015-03-02 kl. 11.03.21

Billede fra Broste Copenhagens nye spring/summer 2015 katalog, spejle i jern. Jeg er i øvrigt ret vild med deres brug af akvarelfarver på væggene i dette katalog, som kan læses her.

IMG_0406

Hönefoss spejle fra IKEA, kan købes her

Forside billedet er Francis wall mirror og kan købes her

Se også billederne i indlægget om shoppen Dora for flere fine spejle.

Comments

  1. Camilla says

    Tusind tak for super inspiration! Jeg vil helt sikkert have dit meget fine indlæg og smukke billeder i tankerne, når jeg inden længe skal finde et nyt spejl til entréen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *