Shops to visit – The Store Berlin

I april var jeg så heldig at komme på gæstelisten til showcasekoncert med Heather Nova på Admiralspalast i Berlin, hendes nye album “The way it feels” udkommer i morgen, fredag den 29. maj. Heldigvis ligger Berlin jo meget tæt på, så med gæstelisten på plads om fredagen, tog vi et smut til Berlin mandag, hvor jeg nød at indsamle en masse inspiration inden aftenens koncert.

Med en super koncentreret og fyldig update på Berlins hotte områder fra mine gode venner Kristina og Jonas, som kommer i Berlin jævnligt og for Jonas vedkommende også har gjort det igennem sin opvækst, indtog jeg gaderne fra Alexanderplatz, op igennem Prenzlauer Allee, for at gå de små gader i Prenzlauer Berg tynde.

Den klart fedeste butik jeg besøgte hedder The Store og ligger i SOHO House, som indtil The Stores åbning i januar i år, har været lukket for offentligheden. De har en  gennemført lækker indretning, hvor helheden ikke føles så meget som en butik, men mere som en oplevelse og et sted, man har lyst til at blive hængende. En cool stemning med DJ, økologisk café med plads til at holde uformelle møder, læsepladser i det lille bibliotek, frisøren Barber and Parlour fra England, i et mix mellem rå stativer med tøj fra bla. Joseph, The Row og Alexander Wang samt smykker fra Le gramme og Tilda Beihn, hvis ringe jeg i øvrigt har forelsket mig i. Den absolut hotteste konceptbutik lige nu, som med sin brug af forskellige materialer i indretningen, mix af produktgrupper samt inddragelse af den uformelle livsstil, rammer plet i tidens trend.

Så mange stemninger, designvinkler og ikke mindst muligheder for at blive inspireret, derfor de mange billeder, som i øvrigt er taget på en meget skøn og solrig dag – The Store er absolut et besøg værd hvis man er i Berlin:)

IMG_7081IMG_7080IMG_7102IMG_7097IMG_7099IMG_7084IMG_7093IMG_7082IMG_7089 IMG_7090 IMG_7091

I øvrigt var koncerten også et kæmpe hit, de skønneste sange fra en vidunderlig stemme, her et nummer fra koncerten, enjoy:)

Heather Nova “Sea Glass” live Admiralspalast Berlin

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *