Shops to visit – Nordic Tales

I en af Guldsmedgades smukt bevarede bygninger i Århus er interiørfirmaet Nordic Tales netop flyttet ind, efter en total gennemrenovering er det lykkedes at få de fine lokaler indrettet i den rene nordiske stil i tråd med konceptet og samtidig bevare de rå og cool vægge, som står i god kontrast til det hvide rum.

IMG_7205

For bare 3 år siden så lampen Bright Sprout dagens lys, designet af Jonas Højgaard Andersen, som også er stifter af Nordic Tales, var Bright Sprout med til at ændre vores syn på det simple fatningssæt og gøre denne simple lyskilde til et stykke smukt design, som i dag med et salg nær 70.000 stk pryder mange hjem.

IMG_7206

Det er med baggrund i den succes at interiørfirmaet i dag omfatter flere lamper, møbler som bogkassen FLIP og skrivebordet POET, alle med afsæt i bæredygtige materialer, og med garderobemøblerne FRAMED forenes egetræet så smukt med kobber. Og denne succes har nu ført til åbningen af Nordic Tales’ første konceptbutik, hvor de fedeste customized kabinetter, inspireret af Le Klints ikoniske foldelamper, smukt skjuler opbevaring og giver kant til de bløde former.

IMG_7212

IMG_7209

IMG_7208

I morgen fredag den 8. maj fra kl. 15-18 er der GRAND OPENING af det kombinerede showroom, salgskontor og butik i Guldsmedgade, hvor alle er velkomne, og jeg kan kun opfordre jer til at lægge vejen forbi, hvis I er i området. Bliv inspireret af det fine håndværk og det smukke design, de altid skønne planteplaneter, som jeg jo elsker, og som Nordic Tales indtil videre er eneforhandler af i Århus, og ikke mindst lokalerne fra slutningen af 1800-tallet, som nu emmer af kreativitet og en passion for materialet og produktet.

IMG_7216

En stor tak til Jonas og teamet for at åbne for besøget her dagen før det går løs, jeres passion brænder igennem og det er fantastisk at opleve:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *