Shops to visit – FINDERSKEEPERS i TAP1

Weekenden er overstået, den har budt på et fantastisk vejr, men ikke desto mindre er efterårets skønne markeder skudt i gang, og denne weekend bød på FINDERSKEEPERS i TAP1 på Carlsberg i København.

Nu er det jo ikke som sådan én butik, men synes nu alligevel de hører under Shops to Visit, da det er et fantastisk marked med spirende designere, grafikere, iværksættere og andre kreative mennesker, som samlet leverer stemningen og bidrager til, at det er én stor inspirerende butik, som er værd at besøge.

Noget jeg blev specielt optaget af denne gang var alle de skønne ting lavet i keramik og porcelæn, FINDERSKEEPERS har altid haft et godt øje for de kreative keramikere, og denne gang favnede de bredere end tidligere, så det var en stor fornøjelse.Shops to visit - finderskeepers

Der er rigtig mange fine bud på dekorative ure til væggen i øjeblikket, disse ure fra Tina Marie minder mig lidt om min morfars kunstværksted, farveskalaen med trekanterne er min favorit:) Urene kan købes her.

Finderskeepers, shops to visit, interiorlovin

Jeg var selv så heldig a få en GUBEL, en skulptur og skål i ét, den er så fantastisk og desuden håndlavet på et lille pottemageri på Langeland. Hos mig kommer den til at fungere som skulptur, lige nu står den på hylden, men den skal snart op og hænge på væggen, det viser jeg på et andet tidspunkt.

Finderskeepers shops to visit interiorlovinSkønne små vaser med håndmalede fjer og bregner, jeg ville bruge den til enten tandbørsten eller mine makeuppensler på badeværelset, for at skabe lidt hygge og kombinere det smukke med det praktiske.

finderskeepers, shops to visit, interiorlovin, kristina vildersbøl

Er ret vild med dip dye farven og formsproget på disse vaser fra Kristina Vildersbøl. Også de små skåle, som kan stables er rigtig fine.

finderskeepers, shops to visit, interiorlovin

Denne fino iglo fra den meget kreative Pi Bjørg måtte jeg eje, mine drenge får den til december med et fyrfadslys i, og det er dejligt at have noget julepynt, som både de og jeg kan glæde os over:) Pi Bjørg laver også de meget populære bandbowls, som jeg selv bruger til bla. smykker, du kan se mere til hendes univers på hendes hjemmeside.

Nu jeg er inde på jul, så har FINDERSKEEPERS netop annonceret deres julemarked 27.-29. november i TAP1, og mon ikke der kommer til at være fantastisk mange bud på årets værtindegaver og idéer til ønskesedlen, måske vi ses derude?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *