Shops to visit – DORA

Værnedamsvej på Frederiksberg er sin helt egen, stemningen ændres når man drejer om hjørnet fra Vesterbrogade og går ned ad Værnedamsvej, man træder ind i et helt andet univers, på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg.

Her ligger butikken DORA, på Værnedamsvej nr. 6 hvor man via de store vinduer får et kig ind i det skønne univers. Væggene står enten rå eller er beklædte med store finérplader, det tilføjer både butikken det helt rigtige touch, og alle produkterne kommer i deres rette element, når de får lov at træde frem i denne kontrast.

IMG_6697

DORA forhandler både nye varer og vintage, fra Framas lette hylder og Lampe Gras’ industrielle lamper til skrivebordet jeg sad ved i min skoletid, det med knage monteret på den ene side til skoletasken, og til de smukke vintage spejle, som har prydet et makeupbord for mange år siden. Er man ikke til de meget patinerede spejle, så er de nye Triangle Mirrors fra Novel Cabinet Makers et sikkert hit, det ønsker jeg mig til mit lille badeværelse.

IMG_6699

IMG_6701

Og så er her den rette mængde af forskellige små dekorative ting, æsker, knager, og smykker. Butikken er indrettet med flere små miljøer, som giver en meget personlig stil, og det bliver nemt at se de lækre ting i sammenhæng med sit eget hjem.

IMG_6704

Her er masser af inspiration at hente, og det er svært ikke at købe lidt med hjem, mange af de fede vintagefund i butikken ville i hvert fald gøre sig rigtig godt hjemme hos mig..

Thumbnail billede fundet her

 

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *