Når de grønne planteplaneter flytter ind

Der er ingen tvivl om, at den helt store tendens dette forår handler om green living, grønne planter i alle afskygninger, som flytter ind i hjemmet, ikke kun i vindueskarmen, også i køkkenet, i plantekasser og i hængende versioner.

Jeg er selv blevet forelsket i de svævende planteplaneter, det er en lille sukkulent, som i en planet af jord hængende fra loftet, tilføjer en helt ny måde at inddrage det grønne liv i boligen.

foto

Hver især er de små planteplaneter unikke, de hænger på forskellige måder og tager sig forskelligt ud i den lille planet, og der er mange udgaver af den skønne sukkulent at vælge imellem.

foto

Jeg synes det er fantastisk, når gamle tendenser, som de hængende planter i ophæng af enten krukker eller snor af jute, bliver videreudviklet og i stedet for at blive redesignet skaber det grundlag for helt nye idéer. Disse planteplanter er for mig lige præcis hvad det handler om, og de står ikke kun for den stærke green living tendens, men også en lille parallel til 70’erne, til den hængende botanik og samtidig vores behov for stadig at være mere individuelle og personlige i vores indretning – fik jeg sagt at jeg er forelsket?

DSC_0753

DSC_0753

 

Hvis du også er blevet lidt betaget, så kan du læse mere om de smukke planteplaneter på planteplaneter.dk

Comments

  1. Camilla says

    Sikke fint! Jeg er også nyforelsket… i en virkelig skøn blog! Mange tak for dejlig inspiration!

Trackbacks

  1. […] Bliv inspireret af det fine håndværk og det smukke design, de altid skønne planteplaneter, som jeg jo elsker, og som Nordic Tales indtil videre er eneforhandler af i Århus, og ikke mindst lokalerne fra […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *