Notesbøger og bespoke notebooks

I min hverdag med læsning, inspiration, blogindlæg, indretningsløsninger osv. er det vigtigt med de rette redskaber, herunder gode notesbøger til forskellige behov. De skal være mellem en str. A3 og A4, have en tilpas tykkelse, ikke fyldes for hurtigt men heller ikke som min tykke udgave i læder, som rummer alt muligt, og så skal de frem for alt være fine at se på:) Og ja, det er det vigtigste for mig, for når jeg skal arbejde med dem og kigge på dem hele tiden, så skal de også være en fryd for øjet.

DSC_0986

Derfor har jeg ladet mig inspirere af nedenstående planner hos gh0stparties, wishbone journal fra Goop, som kan laves med egne initialer, og som jeg i øvrigt forelskede mig i sidste efterår, og af Ida Lærkes bespoke notebook lavet af LA Graphic Design.

Skærmbillede 2015-04-15 kl. 11.07.12 Skærmbillede 2015-04-15 kl. 11.03.51 Skærmbillede 2015-04-15 kl. 11.07.52

Med inspiration fra disse smukke udgaver, har jeg designet min egen notebook, med omslag af 300 grams tykt akvarelpapir, malet med enten fed fingermaling eller akvarel, har jeg fået lige det udtryk, som jeg ønskede.

DSC_0931

DSC_0957

Jeg har lavet et par versioner både med og uden prægede bogstaver, jeg elsker når noget er personligt, så bespoke notebooks er lige mig. Jeg gav min første bespoke notebook som værtindegave til årets første påskefrokost, og den blev glædeligt modtaget:)

DSC_0940

DSC_0946

DSC_0948

Og så er jeg bare lidt vild med ordet bespoke, der er noget eksklusivt over det, og det tilføjer på en eller anden måde det skræddersyede lidt ekstra værdi…

DSC_0990

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *