Lyngbyvasens nye funktioner

Det er ved at være 3 år siden jeg købte en masse Lyngbyvaser på Lauritz.com, flere forskellige størrelser og samlet havde jeg 10 stk, som stod i en klynge på en hylde og bare pyntede. Der havde de ikke mange funktioner, mest til pynt, og ind i mellem kom der også lidt blomster i.

Efter et halvt års tid solgte jeg en del og jeg har i dag blot 4 lyngbyvaser, 4 forskellige størrelser, og jeg er blevet bedre til at bruge dem aktivt, give dem nye funktioner og nyt liv, for det fortjener de. Jeg synes stadig lyngbyvasens formsprog er virkelig smukt, og jeg nyder at kunne bruge dem i forskellige sammenhænge.

DSC_0695I øjeblikket har jeg eucalyptusgrene i den største, grene som jeg købte i sidste uge, se her hvorfor. Så har jeg flyttet en ud på badeværelset til at holde styr på mine makeuppensler, liner mm, det giver et nyt pust og udstyret er lige ved hånden:) Og så har den midste lyngbyvase fået plads i vindueskarmen, nu som urtepotte til en af mine små kaktus, jeg er lidt vild med den måde hvorpå den lidt tunge kaktus giver nyt liv til den lille vase.

DSC_0687

DSC_0694

Spændende hvad deres næste funktion bliver…

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *