Luftballoner i alle afskygninger

Jeg har noget for luftballoner, jeg ved ikke helt hvordan det skal defineres, for det er en lidt sjov ting, en sjov form og ikke noget vi ser meget af herhjemme i Danmark. I hvert fald ikke aktivt på himlen. Men I forgårs da jeg havde hente børn og vi var på vej hjem, var der 2 kæmpe luftballoner lige over os, røde og gule og passede lige efter bogen med de bløde former og den rolige bevægelse over himlen. Så skønt et syn og så umiddelbar en ro, både drengene og jeg fik smilet over vores læber og stod helt betaget og fulgte dem bevæge sig over himlen. Jeg måtte bare have et billede, og nåede hjem i tide til at fange dem med kameraet, så det vil jeg lige dele her, kan man andet end at smile, når man ser en luftballon?

DSC_0716

DSC_0713

I et stykke tid har jeg haft lidt billeder liggende af forskellige luftballoner, de fascinerer mig og jeg glædes af dem vi har herhjemme, så derfor vil jeg dele dem med jer nu, det er det helt rigtige tidspunkt:)

DSC_0705

DSC_0722

DSC_0719

Denne smukke udgave er håndlavet og fra Authentic Models, jeg købte den til Wilfred inden han blev født. Luftballonen kan købes her.

DSC_0721

IMG_0012

Lufballonerne i papir har jeg foldet og lavet til både en uro med 4 og til barselsgaver til at hænge enkeltvis. (Det er Aksels grå ballon:)) De måler ca 5 cm og letheden er så skøn. Det er pigerne fra Papermatrix, som har lavet skabelonen og jeg er så imponeret over deres arbejde.

IMG_3420

Til min nieces dåb lavede jeg denne luftballon i A3, klip af Libertystof, silkepapir og farvet papir. Den kom i glas og ramme inden Katharina fik den:)

IMG_1280

I både 2011 og 2013 havde Louis Vuitton prydet deres vinduer med luftballoner, til min store fornøjelse. Dette er fra deres seneste udgave på Amagertorv i København, smukt billede taget af Forbrugerminimalisten.

Comments

  1. Camilla says

    De er så skønne dine hjemmelavede luftballoner! Er så glad for dem du har lavet til Oscar og Aksel 🙂 Og sikke herligt at møde to kæmpe luftballoner på vej hjem med ungerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *