Home office inspiration

I weekenden fik jeg malet et par vægge i stuen, den fantastiske light blue fra Farrow & Ball, som nu har defineret rammerne for stuen og samtidig integreret mit kommende home office i rummet, meget spændende. Jeg synes farven fungerer fantastisk med de lyse grå vægge vi har i resten af stueetagen, og faktisk er der i stoffet på vores sofa vævet en tynd tråd i matchende light blue, så det hænger så fint sammen:)

Næste step er opsætning at panelsystemet, reolvæggen, mit nye home office, venter bare på at jeg kan hente min bambus, så er vi klar. Indtil da har jeg søgt lidt inspiration til indretningen af rummet i rummet, som jeg vil dele her, måske det kan give anledning til nye input, de er meget velkomne:)

10954881_1629720237260715_928639527_n

Paper weight i glas fra Nynne Rosenvinge. Er vild med de tunge glas, som samtidig har så yndefuld en lethed over sig.

10986372_952261278141957_1689616321_n

Petite Machine bordlampe fra Lindholdt studio vil være så smuk på mit skrivebord. Billede lånt fra Louise Roe, lampen kan købes hos Stilleben.

dezeen_Plisse-by-Hay-3

Jeg skal have fat en en af de fine plissé mapper fra Hay, til opbevaring af mine tegninger og indretningsopgaver til private.

IMG_6886

Fandt denne kalender hos DANSK made for rooms, den passer perfekt på et kontor.

gallery011

Modular furniture system fra Atlas Industries, inspireret af 70’erne har de lavet denne udgave af en reolvæg i egetræ.

IMG_6576

Udsnit af Katrine Martensen-Larsens fantastiske idé MOODBOKS, som jeg synes er et godt redskab til processen med at opbygge ny inspiration og moodboards til materialer. Windsor Smith Room In A Box er virkelig et besøg værd, det er den noget udvidede, Amerikanske udgave, og jeg synes idéen er genial.

Jeg har lagt lidt billeder på min instagramprofil af weekendens udvikling, en lille teaser indtil det er helt klar her på bloggen. Og da også et billede af min nye billedvæg i stuen, som er så fin på den nymalede væg.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *