Home office inspireret af Finn Juhl anno 2015

Jeg er i øjeblikket i gang med at etablere mit nye home office, et lille kontor i vores stue. I efteråret indrettede jeg min lille tegnestue på loftet, men vinteren har været så kold, så det hat taget for længe at varme loftet op, og jeg har måtte trække tilbage til spisebordet..

Når man træder ind i stuen fra entréen, er det meget vigtigt for mig at der er ro i rummet. Stuen skal være imødekommende og stemningen skal være behagelig og invitere indenfor. Da vi har en stue, som går over i spisestuen, så er det begrænset hvad der er af muligheder for at integrere en arbejdsplads uden af det forstyrrer roen i stuen. Og dog. Stuen er faktisk stor nok til at jeg kan lege lidt med inddelingen, og jeg har derfor taget lidt af dybden af stuen og og udvidet i bredden, det har samlet givet stuen et helt nyt udtryk – og indtryk, når man kommer indenfor:)

Tilbage til kontoret, det er nemlig grundlaget for den nye indretning af stuen, så jeg har designet en reolvæg til den nu frigivne plads, inspireret af Finn Juhls Panel System fra 1953. Reolen skal bygges op af bambusplader på væggen og med hvide pulverlakerede vægskinner, hvorpå jeg sætter hylder også skåret i bambus. Mine nuværende kasser fra WE DO WOOD skal integreres i systemet. Og så kommer der en bordplade i 80×80 cm, også i bambus, hvor jeg kan sidde og arbejde, med udsigt ud over stuen og nyde lysindfaldet fra både vindue og havedør.

DSC_0704

DSC_0706

Lige så meget som jeg elsker alle de små home offices og workspaces, som er i stuerne og som har været så hotte i et stykke tid, så synes jeg det er lidt ærgerligt at sidde med hovedet ind i væggen. Jeg har jeg det bare bedst med at sidde med ryggen til væggen og have lys og luft foran mig, og samtidig nyde det rum, som har den dejlige stemning. I øvrigt tror jeg også tendensen er på vej mod en mere integreret løsning i hjemmet, så vi ikke vender ryggen til familien, selvom vi sidder foran computerskærmen, men mere om det en anden dag.

DSC_0709

jeg lægger nogle billeder op af stuen, når det er helt på plads, vægskinnerne er købt, og bambus bliver bestilt denne uge. Det bliver så fedt, og jeg glæder mig til at vise det frem og høre jeres mening:)

DSC_0707

 FOLLOW ME WITH BLOGLOVIN

 

Comments

    • Katrine says

      Ja jeg er også så spændt på det, det er lidt af en projekt, som kommer til at ændre en del i stuen:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *