Bambusrullegardiner anno 2016 GIVE AWAY

Jeg har længe ledt efter de perfekte gardiner til min stue, det er noget af det sværeste at beslutte sig for, da de skal opfylde mange ønsker og behov. Først og fremmest skal gardiner passe ind i den øvrige indretning og stil, så de forenes med indretningen og komplimenterer stilen i hjemmet. Hvis ikke gardinerne passer ind, vil de skabe uro, når deres ellers vigtigste funktion er i brug, nemlig afskærmningen, som i et eller andet omfang er det største behov de skal opfylde.

Nu har jeg så endelig fundet de fineste bambusrullegardiner anno 2016 fra Color & Co, og med reference til min barndom i sommerhuset med den bedste 70’er stil, var det kærlighed ved første blik:) Når det så er sagt, så er produktet noget anderledes end dengang, og designet opdateret til 2016. Kvaliteten er i højsædet og både snoretræk og ophæng er væsentligt forbedret, og lever bla. op til EU’s standard om børnesikkerhed. Og så er bambusrullegardinerne bare så æstetisk smukke og det helt rigtige materiale at vælge, nu hvor det bæredygtige materiale bambus er super hot og også en af mine absolut favorit materialer.

Bambusrullegardin, skabelonloftet

Jeg mødte de to søstre Sofie og Rikke med deres firma Color & Co på efterårets Formlandmesse i Herning, og jeg var solgt med det samme. De har de skønne bambusrullegardiner i 8 modeller, præsenteret enkelt og med fokus på produktet.

Sofie og Rikke startede egentlig deres firma med det udgangspunkt at få noget mere farve ind i vores hjem, deraf navnet, men udviklingen og tidens trend ville at gardinerne skulle sælges i naturlige farver, så med en lille ændring i deres sortiment er de på 2 år vokset stødt og har i dag over 70 forhandlere landet rundt.

Siden vores møde i efteråret har jeg haft fornøjelsen af et godt samarbejde med Sofie og Rikke, med bla. styling til deres pressemateriale og opbygning af messer, og jeg nyder at være med i deres udvikling, for jeg tror virkelig på deres forretning og produkter. Og så nyder jeg bare deres selskab, for det er to fantastiske kvinder, der virkelig er målrettede og som tror på deres idé, og de har helt sikkert fat i den lange ende.

GIVE AWAY

I anledningen af sommerens mange lyse timer, har jeg i samarbejde med Color & Co derfor fornøjelsen af at udlodde bambus gardiner til en værdi af kr. 2.000,- til en heldig vinder. Det eneste du skal gøre er, at fortælle mig hvor du ville hænge dine bambusrullegardiner, det gør du i kommentarfeltet herunder, og derefter følge Color & Co på facebook, så trækker jeg en heldig vinder søndag den 26. juni. Du siger samtidig ja tak til at modtage nyheder i din mailbox fra Interiorlovin. Vinderen bliver offentliggjort på Interiorlovin’s og Color & Co’s facebook side, hvor du også kan se mange flere billeder af de fine gardiner.

Bambusrullegardin ann0 2016, boligindretning inspiration

Bambusgardin anno 2015, inspiration til boligindretning

 

I mit arbejde som stylist, har jeg også indgået en forhandleraftale med Color & Co, så hvis du er interesseret i at høre mere om de fine bambusgardiner, eller som mig bare ved, at bambusgardiner er lige det du har ledt efter, så kontakt mig på mail krv@interiorlovin.com eller ring for nærmere information, jeg vil med glæde hjælpe dig med at finde de helt rigtige modeller til dit hjem.

Bambusrullegardin anno 2016, inspiration til boligindretning

Psst. Color & Co’s coverbillede på facebook er fra min styling og photoshoot på skabelonloftet i efteråret, med fokus på deres rumdelere – Snart får du et helt indlæg med en masse inspirationsbilleder derfra:)

Comments

 1. Tina b Carlsson says

  De skal hænge i min nymalet stue og de ville passe perfekt til vores møbler og stil.. er slet ikke i tvivl om de bare er de rigtige

 2. Luna Panduro says

  Jeg vil hænge dem i min voksne søns lukkede altan, som han bruger som atelier og hyggerum. De vil skabe lidt kølighed på varme sommerdage og skærme af for nysgerrige blikke, når han maler om aftenen med lyset tændt.

 3. Pernille Robertson says

  Uh, det må helt sikkert være på min datter Claras værelse! Hun har allerede fået ødelagt 2 liftgardiner, men jeg ved, at hun ikke kan ødelægge Rikkes fede gardiner (jeg taler af erfaring, for vi har et i soveværelset?)

 4. Sara says

  Jeg er vild med disse gardiner som vil passe perfekt ind i min stue. Jeg har en ny lejlighed som jeg forsøger at indrette med en kombination af retro møbler og arvestykker samt nyere moderne møbler. Her vil bambusgardinerne simpelthen passe perfekt ind!
  Krydser fingre for at jeg vinder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *