Gæslinger og forår

I sidste weekend tog jeg lidt grene med gæslinger med hjem, nok hvad der var de sidste i år, før de springer helt ud. Jeg har altid været vild med de små, bløde gæslinger, dem og dunhammere har jeg søde minder om fra jeg var barn. Nu hvor træer springer ud, er det den bedste måde at få en af mine månedlige buketter ind i hjemmet på, og jeg elsker de rå grene og de vilde buketter.

Efter et par måneder med nye blomster (næsten) hver uge, så er jeg rykket til 2 gange om måneden, det dækker mit behov fint. Med marts måneds planeteplanet i stuen, og en april som startede med fødselsdag herhjemme med dertilhørende blomster, så holder jeg min plan ganske fint – Og sikke meget glæde det spreder herhjemme 🙂

DSC_0997

DSC_1007

I dag har jeg så spædet op med grene fra vores syrentræ, det varer ikke mange dage før de springer helt ud, stadig så spæde blomsterknopper pynter fint med gæslingerne.

DSC_1005

Magnoliaen er også godt på vej, uuh jeg elsker disse forårsfornemmelser, når alt spirer og springer ud og der er nyt liv på vej frem:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *