Forårets duft af eucalyptus

DSC_0621DSC_0622I december måned blev jeg meget betaget af de skønne kranse, som blev bundet med eucalyptus, for mig et nyt pust til de ellers noget traditionstunge elementer, som vi binder den tid op på. Jeg nåede aldrig at få dem inden for døren, før julen var omme. I januar tog jeg en beslutning om, at jeg vil have flere blomster, mere liv og glæde at se på, når jeg træder ind i min stue, og det får jeg fra planter og grønt, og så også levende lys, så de kommer frem om aftenen. Her anden uge inde i februar var jeg så for anden gang i år hos min lokale blomsterhandler, so far so good:) Sidste gang blev det ugens buket med bla. nogle støvede nude roser og bregner, Gustav var med til at vælge, og han elsker bare de blomster, som dufter:) I dag var min mission så at finde nogle af de smukke eucalyptusgrene, og til mit held havde hun lige fået en stor spand hjem, så skønne og grønne, og følelsen af at gå med “blomster” på armen i middagssolen var det hele værd:) Nu pryder de min stue, kontrasten til lyngbyvasen synes jeg er skøn, og så længe jeg er alene hjemme, så får de lov at stå lidt lavt, måske en høj cylinderformet glasvase også vil gøre dem godt? De kan holde sig flotte et par uger, så det kan være det skal prøves næste uge…

Comments

Trackbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *