Family planner 2016, er du klar til det nye år?

Den sidste måneds tid har jeg arbejdet med layout til en ny kalender til det kommende år, en ny family planner, som passer ind i mit hjem i både stil og størrelse, og jeg er så glad for at vise resultatet frem nu.

Sidste år var det umuligt for mig at finde en family planner i et minimalistisk design, som dækkede mine og familiens behov, så der lavede jeg denne udgave med plads til kostplan, sat op på finérplade og hængt i tynde lædersnore.

Den nye family planner 2016 er grafisk og stadig blød i layoutet og jeg har arbejdet med min ynglingsfarve, den fantastiske Teresa’s Green fra Farrow and Ball. Og så har jeg samlet min family planner på en plade af bambus, som står i rigtig fin kontrast til metallet og de grafiske linjer.

Family Planner 2016, boliginspiration

Indtil videre står min nye family planner 2016 på min skrivebord, jeg nyder at kigge på de endnu tomme sider, og den olierede bambusplade er også bare smuk mod væggen i farven Light Blue, som også er fra Farrow and Ball.

Family Planner 2016, boliginspiration

Den nye family Planner kan også hænges i en lædersnor direkte på væggen, og hænges op på væggen i køkkenet, i alrummet eller der hvor behovet er størst.

Family Planner 2016, boliginspiration

ER DU KLAR TIL 2016 OG VIL DU OGSÅ VÆRE PÅ FORKANT MED DET NYE ÅR?

Så har du nu muligheden for at få din egen Family Planner i A3 HELT GRATIS og lige til at printe. Det eneste du skal gøre er at KLIKKE HER og indtaste din mail, så får du kalenderen direkte i din indbakke.

Family-planner-2016-sort-bord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *