En dejlig start på en ny uge

Det har været en rimelig rolig weekend hjemme hos os, vi var ude sent fredag, så søndag blev helt afslappet og jeg fik derfor forberedt mig lidt på denne ny uge allerede i går. Det betød også at jeg her til morgen havde fuldt overblik med det samme over dagens opgaver:) Der var bare en lille ting, som skulle i kalenderen, i min arbejdskalender, som jeg ikke havde fået noteret efter sidste uges vigtigste planlægning: Vores sommerferie:))

DSC_0661DSC_0672

Efter et par dage i sidste uge med over 5 grader, med sol og med en dag, hvor jeg bare have converse på – kan endnu ikke anbefales – ja så er det dejligt at starte en ny uge med at skrive “sommerferie” i kalenderen, og jeg glæder mig allerede helt vildt..

DSC_0669

Nej, altså vi har endnu ikke planlagt hvad vi skal, vi har bare planlagt hvornår vi skal holde ferie, og det er i sig selv ret vildt for os, her i midten af februar. Men kunne vi få en garanti for samme sommer, som sidste år i Danmark, så ville planerne helt sikkert inkludere følgende: Sommer, sol, softice, badebassin og grill i haven, sommerhus og strand, fiskenet, sandslotte og jægersprisis hver dag:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *