Nye lamper til efteråret

Du har nok bemærket det, efteråret er så småt over os, der er dug på cyklen og bilen om morgenen og herhjemme har vi fundet strømperne frem, selvom det ikke er med min gode vilje. Efteråret er over os, og jeg begynder at drømme om nye lamper, så vi kan forlænge de lyse timer inden døre.

I mit kontor i stuen, som kan være lidt mørkt om efteråret, drømmer jeg lige nu om en fin bordlampe, som både kan give lys og som samtidig kan være smuk at se på, for den skal være en del af hele min reolvæg. Lige nu får jeg lys fra min Lampe gras loftlampe no. 302, som jeg elsker, den giver mig mulighed for at justere styrken og placeringen, jeg mangler bare lidt mere lys foran mig. Jeg er derfor lidt vild med denne bordlampe fra Newworks, Bowl Table Lamp, som med det svagt lyse grønne glas og irrede kobber, giver et rigtig fint og stemningsfuldt lys, og som samtidig er skulpturelt fin og står i god kontrast til mine hylder i bambus.

Boliginspiration, nye lamper til efteråret

På min lille tegnestue på loftet, som jeg etablerede sidste efterår, har jeg en skøn retro arkitektlampe i lysegrå, som sidder fast med en klemme på bordet. Jeg fandt den på den blå avis til en 20’er, og den er bare så skøn og vækker mange minder, en billig pris for et smil:) Derfor er jeg også ret betaget af denne nyfortolkning af den klassiske arkitektlampe fra Louis Poulsen, NJP bord. Den har stadig rene linjer og synlige fjedre, og er tro mod deres designstil, opskriften på en nyklassiker fra Louis Poulsen er gennemført. Og så behøver den ikke stå på kontoret, den kan også være fin på en skænk eller give lys i et hyggeligt  læsehjørne.

Lampen kan købes fra 1. oktober 2015 her.

Boliginspiration, nye lamper til efteråret

Som den sidste nye lampe jeg kunne tænke mig her til efteråret, så er jeg faldet pladask for denne vægdekoration af en lampe, hvor kuglen med sin bløde form og hvide lys så fint og elegant balancerer på den kontrastfulde og skarpe ramme i kobber, så smuk. Lampen kommer fra Flos og hedder IC lights C/W 2, C for ceiling og W for wall, da den også kan monteres i loftet. Lampen er et lille kunstværk i sig selv, der ville gøre sig så fint som en del af en ny billedvæg, på min store væg over drengenes små skriveborde i stuen.

Boliginspiration, nye lamper til efteråret

Hvilket rum drømmer du om nye lamper til lige nu? Og har du også en plads, der fortjener lidt mere lys her til efteråret?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *