Billedvæg i nye farver

 

foto DSC_0632
I sensommeren gav jeg min lille billedvæg over sofaen nye liv. Jeg har tidligere med stor succes hængt rammerne  på væggen ved vores spisebord op på en masonitplade, som malet i en passende farve, var en perfekt måde at samle billederne på, så det giver et mere roligt udtryk. Derfor valgte jeg at gøre kunsten efter i stuen, købte en plade mere og brugte den samme idé til billedvæggen i stuen. Dengang malede jeg i farven steel blue, så den matchede farven i den ene We Do Wood kasse, som vi har hængende. Og i september viste det sig også at være en matchende farve til Bobles telt, som Wilfred fik i fødselsdagsgave:)

DSC_0638Med den størrelse stue vi har og alting ud-i-et rum, så fyldte den steel blue farve dog også en del, og specielt med et telt midt i stuen i samme farve, så i sidste uge var jeg en tur hos Tapet-Café og købe en lille farveprøve, er vild med farverne fra Farrow & Ball, som forhandles i butikken. Jeg ville gerne bevare det let grønlige og stadig lyse blå, og da vi har grå vægge, endte jeg med farven light blue. Det var spændende at se hvordan resultatet blev, den grå farve påvirker nemlig mere end man lige forventer, og er meget afhængig af om den er kold eller varm.DSC_0627Pladen til billedvæggen er nu kommet op og jeg er meget begejstret:) Synes den står rigtig flot til både træramme, sofa og lyset i stuen. Jeg tror billedvæggen ved spisebordet skal have samme nye farve, mon ikke de to kan supplere hinanden godt? 

DSC_0636

Comments

 1. M. Stentoft says

  Hej. På opslaget om billedvægttab med ny farve hænger nogle vildt fede billeder. Hvem har lavet dem og hvor kan man evt. Få fat på dem?
  Vh Malene

   • Katrine says

    Hej Malene
    Mange tak for din besked, jeg er glad for at høre du kan lide mine billeder:)
    Det øverste til venstre er fra Paradisco Productions, Tina laver nogle rigtig skønne illustrationer i A3 og A4, og også i wall pieces 240×145 🙂 du kan se hendes værker her http://paradisco-productions.com/om-paradisco-productions/, de fleste kan ellers købes hos cahetu.dk.
    Nederst til venstre er print af Nynne Rosenvinge, som også laver smukke illustrationer i bla. akvarel og senest fine brevvægte i glas, virkelig skønne, se mere her http://www.nynnerosenvinge.com
    Fuglemanden, som vi kalder ham herhjemme, han er fra en engelsk kunstner, som hedder Dan Hiller, hans side og univers er absolut et besøg værd, han har nogle utrolige kreationer, og jeg kunne godt eje flere af hans værker, https://www.danhillier.com, forhandles kun via hans side.

    Du kan også se mit nyere indlæg, hvor jeg har lavet en ny billedvæg med et par af billederne, her i kombination med en planteplanet, lidt marmor og en akvarel med små huse, helt sikkert også et besøg værd:) http://interiorlovin.com/planteplanter-flytter-ind/

    Mange hilsner
    Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *